Kangasalan Uintiseura ry

mirja.uinti(ät)hotmail.com

Kauden 2019 syksy -2020 kevät kaikki saunapäivät löydät täältä

Vesaniemen sauna

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Miehille ja naisille on omat saunat. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä

Vesaniemen talviuintikausi 2019-20 alkaa maanantaina 16.9.19 klo 17-21.

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto. Käytössä on myös rata avantouintikilpailuihin harjoittelua varten, joka pidetään auki sääolojen salliessa.

Saunamaksu 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksuna käy käteinen raha, Virike-, Smartum- tai Tyky-setelit. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta kylmäpukusuojasta, jossa on lämmitin kausittain syyskuusta toukokuulle. Kylmäpukusuojan käytön kausimaksu on 18,60 € (sis. alv 24 %). Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan vähintään 50 €.

Lisätietoja: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Liikunnanohjaaja Outi Munnukka, 040 133 6479 ja Toimistosihteeri Kati Pihlajamäki, 044 486 0447

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille saunojen ja takkahuoneen varaukset sekä Timmi-kalenterista voi tarkistaa tilojen varauksista. Lisätietoja Outi Munnukka 040 133 6479.