Kangasalan Uintiseura ry

Mirja Ahonen
mirja.uinti(ät)hotmail.com

Kevätuinti Kangasalla

Järjestettiin lauantaina 27.1.2018 Kangasalla, Vesaniemen rannassa. Kiitos kaikille kilpailijoille, norpille ja kuuteille mukana olosta. Tapahtuma onnistui taas hyvin hyvän kilpa-avannon ja laitureiden sekä ansiokkaan talkooporukan ansiosta.
Kuvia kilpailuista
Kilpailun tulokset

Talviuinnin MM Tallinnassa 6.-10.3.2018

Kangasalan Uintiseuralle kaksi kultaa! Simo Hillo ui vakuuttavasti 25 m ja 50 m rintauinnin maailmanmestariksi sarjassa M45-49v.

Tulokset löytyvät nettisivulta http://winterswimming.world/ ja valokuvia facebookista haulla Winter Swimming World Championships 2018

Talviuinnin SM-kilpailut 9.-11.2.2018 Ähtärissä

Kangasalan Uintiseurasta mukana oli 11 uimaria ja saavutuksina oli kuusi henkilökohtaista mitalia ja yksi viestimitali. Simo Hillo voitti perjantain vapaauinnissa hopeaa, lauantain 25m ja sunnuntain 50m rintauinneissa kultaa kisojen nopeimmilla ajoilla. Merja Salonen-Piiran ensimmäinen SM-kisa toi heti kultaa ja Laura Arvonen ui hienosti pronssille, lisäksi Heikki Nurmi voitti hopeaa. Kultaa voittaneessa viestijoukkueessa uivat Simo Hillo, Merja Salonen-Piira, Marko Mehtomaa ja Heikki Nurmi.

Onnea mitalisteille sekä kaikille muillekin hyviä sijoituksia uineille!