Vesaniemen sauna

 

Kangasalan kaupungin omistama Vesaniemi toimii Kangasalan Uintiseuran ja UKK:n talviuintipaikkana. Vesaniemen sauna sijaitsee Kangasalan keskustan vieressä Vesijärven rannalla. Miehille ja naisille on omat saunat. Mikäli jompi kumpi sauna on epäkunnossa, silloin saunotaan samassa saunassa. Saunan osoite on Vesaniementie 15, osoitekartan löydät täältä.

 

Talviuintipaikkana Vesaniemi on ajanmukainen. Avanto pidetään sulana ilmakompressorilla ja tarvittaessa virtauksenkehittimellä ja laiturilla on sähkölämmitteinen matto sekä valaistus.

 

Maksutavat:

Saunamaksu on 5 euroa (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Maksutavat ovat: Pankkikortti (lähimaksu), käteinen raha (mielellään pienet setelit), Smartum liikuntaseteli ja SmartumPay mobiilimaksu, Edenred Virikeseteli eli liikunta- ja kulttuuriseteli ja Edenred Pay MyEdenred mobiilimaksu ja ePassi Mobiilimaksu. Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä. Mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€.

Jäsenetuna:

Kangasalan Uintiseuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuvihko seuran valvomilla vuoroilla (torstai ja perjantai), tällöin jäsen saa 13 saunakertaa/50€. Jäsenyys todistettava pyydettäessä.

 

Huomioitavaa lippuvihkot tulisi käyttää kevätkauden 2024 loppuun menessä

 

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta pukusuojasta. Pukuhuoneen käyttöaika on ympärivuotinen 1.9.-31.8. ja käyttömaksu on 25 €, maksun laskuttaa kaupunki. Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan vähintään 50 €. Avain pyydetään palauttamaan syyskuun puoleen väliin mennessä siinä tapauksessa, ettei halua enää jatkaa pukusuojan käyttöä.
Lisätietoja: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi.

 

Kangasalan Uintiseura ei vuokraa saunaa ulkopuolisille, vuokraustiedustelut tulee osoittaa suoraan Kangasalan kaupungille, vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi. Tilojen varaustilanteen voi tarkistaa Timmi-tilavarausjärjestelmästä kaupungin sivuilta.